Houten Vloeren Rotterdam Afwerken

Moet u nu de houten vloeren in uw woning in Rotterdam nu in de olie laten zetten of in de lak ?

Wilt u het  oliën van de houten vloer zelf doen of laat u het in de olie zetten van uw houten vloer over aan de parketlegger ?

Fairwood heeft ook een eigen werkplaats voor het vooraf afwerken van houten vloeren; "Wat is aan te raden : de houten vloeren vooraf af te werken of pas na het leggen van de houten vloer de lak of olie aan te brengen ? 

Welke kleur wilt u op de houten vloer ? Samen met de verkoper van Fairwood gaat u in onze werkplaats zelf kleuren mengen en de proefplanken kunt u meenemen naar Rotterdam om thuis rustig te kunnen kiezen.

Houten Vloeren Rotterdam Olie

olie vloeren rotterdamDe meest gekozen afwerking op een houten vloer is olie.

Olie is namelijk buitengewoon praktisch in het onderhoud (dweilen met water en aan het water een scheutje speciale vloerzeep toevoegen)

Een ander groot voordeel van olie op een houten vloer is het dat olie een buitengewoon natuurlijke uitstraling heeft.

Aan olie kan bovendien gemakkelijk een kleurpigment worden toegevoegd, zodat u zelf kunt bepalen in welke kleur u de geoliede houten vloer in Rotterdam wilt hebben.

Mochten er in uw geolide houten vloer na verloop van tijd toch krasjes of loopsporen zijn gekomen dan hoeft u een geoliede houten vloer niet helemaal kaal te schuren en opnieuw in de olie te zetten. Een olievloer kan namelijk plaatselijk worden bijgewerkt. De kamer hoeft niet helemaal leeg worden geruimd, maar u kunt gewoon de beschadiging met nieuwe olie bijwerken. 

Houten Vloeren Rotterdam Lak

houten vloeren rotterdam in de lak Lak is van alle afwerkingen de meest slijtvaste afwerkingslaag.

Heel veel mensen denken dat een gelakte houten vloer altijd glimmend of half-glimmend moet zijn, maar er zijn ook hele matte lakken. Zelfs zo natuurlijk dat het soms lijkt alsof er helemaal geen afwerking op de houten vloer is gezet.

Lak vraagt weinig onderhoud. U kunt de lak vloer dweilen.

Het enige minpuntje van een lakvloer is dat de afwerking niet plaatselijk is bij te werken.

Ondanks het feit dat het moment van bijwerken in de regel pas veel later hoeft te worden gedaan bij een gelakte houten vloer moet de houten vloer in haar geheel worden geschuurd en opnieuw worden gelakt.

De houten vloer ziet er dan wel weer uit zoals een pas gelegde en gelakte houten vloer.     

Houten Vloeren Onderhoud olie

onderhoud houten vloer rotterdam olievloer

Houten Vloeren Onderhoud lak

houten vloer in de lak rotterdam